Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Автівку-двійник затримали на Закарпатті (ФОТО)

29 квітня 2016 р., 17:23

Сталося це вчора

Вчора інспектори поліції сектору з безпеки дорожнього руху у Сваляві зупинили автомобіль марки “Фольксваген Гольф″ на хмельницьких номерах під керуванням 39-річного мешканця Свалявського району. При перевірці документів інспектори поліції запідозрили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки. 

В ході подальшого огляду автомобіля було виявлено невідповідність номера кузова автомобіля даним національної бази «НАІС Автомобіль». Власник транспортного засобу пояснив, що дане авто він придбав у 2014 році у м.Хмельницьку на ринку. Це вже третій транспортний засіб на хмельницькій реєстрації, в ході перевірки якого поліцейські виявили ознаки підробки у свідоцтві про реєстрацію. Це так звані машини-двійники. Тож начальник сектору Мукачівського відділу поліції Сергій Стежковий радить громадянам бути уважними при купівлі авто. В разі якихось сумнівів щодо законності машини звертайтеся до поліції. Вказаний автомобіль поміщено на спецмайданчик Свалявського відділення поліції. Проводиться перевірка. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp