Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Страсна п’ятниця для охоронців почалася з молитви (ФОТО)

29 квітня 2016 р., 19:50

В Мукачеві.

Страсна п’ятниця - найскорботніший день року для вірян. Цього дня християни згадують страждання на Хресті і смерть Ісуса Христа. У Мукачівському міжрайонному відділі Управління поліції охорони в Закарпатській області страсну п’ятницю розпочали з молебні.

 

Весь особовий склад зібрався у капличці святої Діви Марії зведеній кілька років тому у будівлі відділу, аби помолитися за вдалі свята та мир в Україні.

- Капличка Святої Діви Марії, існує у нас в відділі вже багато років. У великі свята ми завжди запрошуємо священнослужителів тут відбуваються служби Божі. Проте, не тільки у свято ми навідуємося до святині нашого відділу. Щодня поліцейські охорони приходять сюди, запалюють свічки, промовляють молитву, аби бути не тільки сильними тілом ай духом, - розповідає Андрій Глинський, начальник Мукачівського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Службу Божку розпочали згідно обряду. Поліцейські притулись устами до Євангелія. Помолились за Україну та за здоров′я всіх українських вояків, поліцейських. Священик благословив правоохоронців окропивши святою водою. Закінчили ж молебень запаливши свічки за тих правоохоронців, яких вже немає в живих. Далі захисники громадського спокою відправились на робочі місця.



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp