Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові водій збив жінку і втік

4 травня 2016 р., 16:22

Бо злякався

Вранці,02 травня, до чергової частини Берегівського відділу поліції надійшов дзвінок з приймального відділення Берегівської ЦРЛ черговий лікар повідомив, що до них каретою швидкої допомоги доставлено жінку з численними переломами, саднами й синцями.

На місце пригоди виїхала слідчо–оперативна група. Як з’ясували поліцейські 38-річна берегівчанка стояла обабіч дороги по вулиці Мукачівській в місті Берегово (в районі Чопівка) коли проїжджаючий повз автомобіль здійснив на неї наїзд заднім причепом.

Від отриманого удару потерпіла впала на землю, а винуватець аварії не зупиняючись з місця ДТП втік. Закривавлену жінку на узбіччі дороги побачили перехожі, вони й викликали «швидку».

Вже через дві години поліцейські встановили автомобіль та водія причетних до дорожньо-транспортної пригоди. Водієм-втікачем виявився 26-річний місцевий мешканець, який будучи за кермом «ВАЗ 2103» скоїв аварію в результаті якої травмував перехожу. Зі слів самого керманича, він злякався покарання за скоєне і тому з місця пригоди скрився, - повідомляє Берегівський відділ поліції.

Правоохоронці оглянули автомобіль й причіп, на останньому були виявлені характерні для ДТП пошкодження. Транспортні засоби затримані і зберігаються на штраф майданчику Бе-регівського відділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортом що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За вказане діяння винуватцю ДТП загрожує арешт на строк до шести місяців.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp