Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Увага! Терміново потрібна допомога на лікування молодої закарпатки

4 травня 2016 р., 18:10

Кожна гривня може врятувати дівчині життя

Нещодавно у 20-річної мешканки селища Тересва прооперували злоякісну пухлину головного мозку. Тепер дівчині терміново потрібне обстеження та лікування за кордоном. Для цього потрібно зібрати близько 100 тис. євро. У родини Олі таких коштів немає, тому зараз, остання надія на збереження життя юної дівчини - тільки на небайдужих.

Звісно, сім'ю підтримують родичі, близькі та друзі, однак зібрати таку колосальну суму дуже важко. Тому рідні дівчини просять про фінансову допомогу і дякують за розуміння та небайдужість.

«ДРУЗІ! Потрібна термінова допомога! Часу зовсім мало! У нашої односельчанки (смт. Тересва), чудової молодої дівчини прооперували злоякісну пухлину головного мозку. Стан важкий, але надія є!!! Вас у мене так багато, з більшістю я особисто знайома і вірю, що кожен зможе виділити посильну для себе суму, щоб переказати сім"ї Олічки! Планується поїздка закордон для уточнення діагнозу і визначення тактики подальших дій. Ми разом можемо зібрати потрібну на обстеження і лікування суму, а це за попередніми оцінками від 70-100 тис. євро. Всі наші односельчани, родичі, друзі роблять все можливе, щоб дати сім"ї надію.... Всі дружно поширюємо! БУДЬ ЛАСКА!», - написала у мережі Фейсбук Саша Шманко.

Шановні закарпатці та всі українці, навіть кілька ваших гривень, перерахованих на рахунок рідних Олі, допоможуть дівчині боротись із страшною недугою.

Щоденно кожен з нас витрачає хоча б невелику частину своїх грошей на зовсім непотрібні речі. Відмовившись від однієї кави, пачки сигарет, жуйки і т.д. можна дати шанс на життя молодій, красивій та повній життєвих планів і мрій, дівчині.

Задумайтесь над цим, адже може настати такий час, коли допомога буде потрібна кожному з нас…

Номер картки
5168 7553 1872 3968 Куцин Ольга Іванівна


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp