Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відділ видачі безкоштовних електронних ключів від ДФС - один на все Закарпаття

4 травня 2016 р., 19:34

І знаходиться він в Ужгороді

На сьогоднішній день змінами до Податкового кодексу України передбачено подання майже всієї звітності в електронному вигляді. У відомстві просять уважно слідкувати за терміном дії ЕЦП, вчасно звертатись за його оновленням чи отриманням нового. Не відкладайте все на останній день.

Наразі в Закарпатській області діє один пункт Акредитованого центру сертифікації ключів, де клієнти можуть отримати безкоштовні сертифікати відкритих ключів. Відділ реєстрації користувачів при Головному управлінні ДФС у Закарпатській області Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС працює за адресою: м. Ужгород, вул. Духновича, 2.

Режим роботи пункту видачі електронних ключів: понеділок-четвер з 9:00 до 18:00, п’ятниця – з 9:00 до 16:45. Обідня перерва – з 13:00 до 14:00.

Як повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області, штатна чисельність працівників Відділу реєстрації користувачів у місті Ужгороді – двоє фахівців.

При прийомі документів та видачі електронних ключів потрібна максимальна уважність, адже ці електронні засоби в подальшому використовуються для подання звітності до органів фіскальної служби, до органів статистики, до органів Пенсійного фонду, тощо.

Фахівці відділу максимально ефективно та швидко обслуговують платників, які мають в наявності весь необхідний пакет документів.

У відомстві із розумінням ставляться до бажання платників якнайшвидше отримати електронні ключі, однак звертаються до громадян з проханням дотримуватись законодавства та не порушувати громадський порядок.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp