Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають зрозуміти полісменів

5 травня 2016 р., 15:27

Коли тим доводиться обирати між викликами.

Щодня на лінію 102 надходить безліч викликів різного характеру. Це інформаційні звернення, повідомлення про ДТП, інформація про кримінальні правопорушення. Більшість із них - від свідомих громадян, які не можуть залишатися осторонь, коли стають свідками правопорушення, або самі є жертвами протиправних дій.

Одним із основних завдань патрульної поліції є прийом та миттєва реакція на звернення, що цілодобово надходять на лінію102, а також виявлення, попередження та запобігання правопорушень.
Щодня на патрулювання Ужгорода та Мукачева виходять близько 90 поліцейських, які сумлінно виконують покладені на них громадянами та державою обов’язки: охорона громадського порядку, прав і свобод людини, протидія злочинності та надання допомоги особам, які цього потребують.
Як і в будь-якій іншій сфері, робота патрульних має певні пріоритети, як, наприклад, реагування на виклики. Звичайно, полісмени виїжджають на всі виклики без винятку. Але необхідно розуміти, що виклик кримінального характеру є важливішим за анонімне звернення про куріння в громадському місці. ДТП з потерпілими є більш складним випадком, ніж порушення правил паркування автомобілів.
Іноді час приїзду патрульних до місця події може бути межею між розкриттям злочину або порятунку життя людини, а зволікання у часі можуть нести за собою важкі наслідки. Часто екіпаж патрульних прибуває на місце швидше за медиків. А спіймати злочинця чи наздогнати причетний до ДТП автомобіль легше по гарячих слідах.
Громадяни, зрозумійте, ми працюємо для Вас та задля Вашої безпеки! Патрульні поліцейські не можуть відволікатись на дрібні порушення, маючи виклик кримінального характеру.

Ваша патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp