Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові попереджають власників нелегальної реклами про демонтаж

5 травня 2016 р., 20:00

До уваги власників садиб зеленого туризму та готельних комплексів міста!


«Останнім часом в місті розміщується все більше рекламних конструкцій як на відкритій місцевості вздовж придорожньої смуги, так і на будинках, де рекламується той чи інший туристичний об’єкт та „садиба“. Серед цих об'єктів велика кількість таких, на які відсутні дозвільні документи на розміщення рекламних засобів.

Розуміючи те, що туризм є одним із джерел отримання прибутку для власників садиб так званого „зеленого туризму“ та готельних комплексів міста, як міський голова готовий до співпраці з господарями туристичних об’єктів та всебічної підтримки розвитку цієї галузі в Берегові. Тому для тих суб’єктів господарювання, які за різними обставинами не встигли оформити пакет дозвільних документів, рекомендую в найкоротший термін звернутись до міської ради для узаконення рекламних конструкцій. Тел. для довідок:2-44–92 – відділ економічного розвитку і торгівлі.

Звертаю Вашу увагу на те, що в разі не оформлення відповідних дозвільних документів на рекламні засоби згідно з рішенням сесії міської ради № 100 від 04.03.2016 року, „Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами у місті Берегове“ всі незаконні конструкції будутьдемонтовані», — йдеться на сторінці міського голов Берегова Золтана Бабяка у Фейсбуці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp