Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали водолазів з контрабандою (Відео)

6 травня 2016 р., 13:01

А костюми - недешеві

На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення активної фази спільної операції «Кордон – 2016», сьогодні вночі затримали порушників у гідрокостюмах та попередили спробу незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів.

Так, отримавши оперативну інформацію про можливе здійснення протиправної діяльності на ділянці українсько-румунського кордону, прикордонний наряд здійснив перевірку ділянки відповідальності. Як результат, співробітники відділу прикордонної служби «Великий Бичків» виявили 3-х осіб, двоє з яких були у гідрокостюмах, 6 пакунків тютюнових виробів та автомобіль, яким контрабандисти ймовірно доставляли сигарети до прикордоння. Документів при собі затримані не мали, але повідомили, що є громадянами України. Виявлених громадян, автомобіль, а також пакунки із майже 3 тисячами пачок сигарет «Marble» без акцизної марки доставили до відділу. Наразі тривають заходи по з’ясуванню обставин правопорушення.

Варто зазначити, що це далеко не перший випадок, коли правоохоронці виявляють порушників у гідрокостюмах. Так, лише учора невідомі, яких правоохоронці затримали за 10 метрів від держрубежу, були також у гідрокостюмах та мали при собі пакунки з тютюновими виробами.

Загалом протягом 2016 року прикордонники виявили та затримали 35 осіб у гідрокостюмах, які намагалися незаконним шляхом перемістити контрабандні товари через державний кордон.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp