Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Увага! Георгіївська стрічка

6 травня 2016 р., 17:40

Поважайте наших захисників

9 травня ми відзначаємо 71 річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Цього дня в Ужгороді відбуватимуться урочисті заходи, приурочені до свята: піша хода до Пагорба Слави, покладання квітів до пам’ятників загиблим солдатам, виставка експозиції військової техніки і озброєння, вітання ветеранів Великої вітчизняної війни.

В цей день ті, хто пройшли жахливі часи фашистської окупації та вистояли у нерівному бою проти нацизму згадують перемогу зі сльозами на очах.

Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева звертається до всіх мешканців міста та гостей свята з проханням проявити повагу до ветеранів війни. З метою недопущення конфліктних ситуацій уникайте зауважень та недоречних висловлювань щодо використання нашими літніми ветеранами Георгіївської стрічки та радянських нагород на парадних мундирах та одязі.

Адже відповідно до частини 4 Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки» заборона використання символів та елементів комуністичної партії та Георгіївської стрічки не поширюється на випадки використання такої символіки на оригіналах бойових знамен та на державних нагородах, медалях та інших відзнаках, якими нагороджувались особи до 1991 року та протягом 1991-2015 років у зв’язку з річницями подій періоду Другої світової війни.

Закликаємо до шанобливого ставлення та поваги до наших захисників-ветеранів!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp