Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Названа країна з найкращими пляжами

6 травня 2016 р., 20:49

Абсолютне лідерство

Іспанія знову стала країною з найбільшою кількістю найкращих пляжів в світі, повідомляє Кореспондент.нет з посиланням на The Local.

Цій європейській країні вдалося отримати 586 "блакитних прапорів" - відміток якості, що привласнюються Асоціацією екологічного та споживчого освіти (ADEAC) пляжам, які відрізняються найвищим рівнем чистоти і дружності до навколишнього середовища.

Для отримання блакитного прапора враховуються чотири критерії: якість води, рівень охорони навколишнього середовища, безпеку і рівень надання послуг.

Іспанія є беззаперечним лідером в цій області з моменту заснування цієї позначки якості в 1987 році - тобто протягом майже трьох десятиліть. Цей показник дійсно здається значним: 1/6 всіх найкращих пляжів світу знаходиться саме там.

Найближчими переслідувачами королівства на Піренейському півострові є Туреччина (444 прапора), Греція (430), Франція (400) і Португалія (315).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp