Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська бібліотека руйнує стереотипи

7 травня 2016 р., 15:00

Захід відбувся вчора, 6 травня.

В головній книгозбірні краю атмосферно провели вінілову вечірку "Круглий звук у бібліотеці-2"!

6 травня Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф.Потушняка в черговий раз зруйнувала стереотип книгосховища. Сучасні бібліотекарі та відомі ужгородські ді-джеї організували тематичну вінілову вечірку "Круглий звук у бібліотеці-2".

Цієї весни вінілова дискотека відбулась в рамках проекту "Майбутнє варто планувати", який реалізує бібліотека спільно з БФ "Центр громадських ініціатив". Підтримав проект бібліотеки автор ідеї "Круглого звуку", радіоведучий, кінорежисер та ді-джей Олексій Уманський.

Протягом 4-х годин атмосфера читального залу була насичена музичними композиціями з вінілових платівок. 4 ді-джеї: DJ Junior, DJ Йохан, DJ Бурий та DJ Ямайський заводили молодь Ужгорода цікавими вініловими підбірками.

Всі бажаючі змогли записатись в бібліотеку та отримати читацькі квитки. Крім того, бібліотекарі проводили ознайомчі екскурсії по бібліотечних фондах та активно роздавали гостям контрацептиви та інформаційні матеріали на тему планування сім´ї, надані програмою "Здоров´я жінок України".

"Ніколи не був у вашій бібліотеці. А тепер розумію, що багато втратив. Вражений фондом видань по мистецтву. Тепер буду вашим частим відвідувачем!" - ділиться враженнями учасник вечірки Слава.

" Я минулого року казала, і повторюсь - у нас найгарніші бібліотекарки! І найбільш просунуті та двіжушні))" , - написали на своїх сторінках в соцмережі Катя та Ліна.

Відкрите дружнє спілкування, якісне проведення дозвілля, культурний відпочинок, інформування про важливі теми у нетрадиційний спосіб в книгозбірні вкотре доводить, що бібліотека – це сучасний простір для людей, де втілюються в життя різноманітні ідеї та проекти, які приносять користь та подобаються громаді міста.

Фото Роберта Довганича та з архіву бібліотеки.

Євгенія Напуда, головний бібліотекар відділу обслуговування Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp