Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президент закликав будувати пантеон героїв в Україні

7 травня 2016 р., 16:47

Порошенко закликав українських політиків до єдності.Українці повинні повертатися до національної історії і будувати свій пантеон героїв."

Пройшовши через багато років визвольної боротьби, Україні треба повертатися до своєї української національної історії, будувати свій пантеон героїв, яких дуже багато", - заявив Порошенко під час виступу в Полтаві."Моє завдання як Президента - лише створити належні умови для чесної політики національної пам'яті. Саме таку політику повернення до наших історичних джерел я і веду з дня своєї інавгурації, і буду продовжувати її в подальшому. Бо досвід вчить: коли ми впадаємо в амнезію, стаємо легкою здобиччю ворога в гібридної війні", - цитує слова Порошенка прес-служба Адміністрації Президента.Глава держави також наголосив на важливості єдності в державі. "Політики повинні час від часу брати уроки історії - на сьогодення і на майбутнє. Брак єдності неодноразово ставав для України фатальним", - зазначив він.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp