Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівці насолоджувались виступом закарпатського військового оркестру (Фото, Відеою)

8 травня 2016 р., 15:09

Такого в Тячеві давно не було

Закарпатський військовий оркестр слухали на Тячівщині. Насолоджувався віртуозною грою поліцейських навіть сам Міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

{g}

Із початком весни відновив свою роботу військовий оркестр Закарпатської поліції. Щоп'ятниці музиканти в погонах милуватимуть слух краян своїми виступами просто неба. Так, позавчора оркестранти дали концерт на головній площі Тячева, розваживши містян та гостей. Мелодія привабила як юнь, так і старше покоління, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Вдячна публіка відмітила - такого в Тячеві давно не було. Слухачі висловили побажання, щоб оркестр приїздив із виступами іще.

Але на цьому перебування поліцейського оркестру на Тячівщині не завершилося. Оркестр взяв на себе музичний супровід в, можна сказати, історичному моменті для Закарпаття - у селищі Солотвино на Тячівщині відкрили почесне консульство Румунії. На церемонії відкриття консульства були присутні міністри закордонних справ України та Румунії Павло Клімкін та Лазар Коменеску. В історичному моментів взяв участь і голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. Під звуки урочистих пісень, високопосадовці підписали двосторонню угоду про скасування оплати національної візи для мешканців п’ятдесятикілометрової прикордонної зони.

Нагадаємо, що виступи оркестру знову стануть регулярними. Як і минулоріч, поліціяни виступатимуть щоп’ятниці по-обіді на площі Театральній в Ужгороді для гарного настрою закарпатців і гостей нашого краю.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp