Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді стартували міжнародні змагання з легкої атлетики "Кубок дружби" (Фото)

8 травня 2016 р., 17:16

Спортивне свято триватиме 2 дні

Ужгород сьогодні гостинно вітав учасників ювілейних, 55-их міжнародних змагань з легкої атлетики "Кубок "Дружба". До обласного центру Закарпаття приїхали спортсмени з усіх куточків нашого краю, а також із шести областей України та зарубіжжя.

На офіційному відкритті учасників змагань вітали міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, начальник управління молоді і спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, почесний голова обласного відділення НОК України, один з засновників «Кубка Дружби» – почесний голова обласної Федерації легкої атлетики, почесний голова обласного відділення НОК України Леонід Городний, який сьогодні проживає у Дніпропетровську, майстер спорту СРСР з боксу Андранік Нікогосян, інші почесні гості, повідомляє Ужгородська міськрада.

У витоків організації змагань стояли такі відомі в краї діячі спорту, як Йосип Голінка, Леонід Городний, Степан Михайлович. Понад десять років беззмінним головним суддею, як і сьогодні, є Михайло Безега.

Змагання відбуваються на стадіоні "Авангард" сьогодні та завтра.

Читайте також: Фотофакт: На футбольній арені "Говерли" виросли гриби


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp