Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород пам’ятає Героїв (ФОТО)

9 травня 2016 р., 11:23

Сьогодні вшановують пам’ять Героїв...

Сьогодні в Ужгороді відбуваються урочистості з нагоди "Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні".

 

На Пагорбі слави військовослужбовці Ужгорода вшанували загиблих у Другій світовій війні та побратимів, що віддали життя на Сході України, у зоні АТО.

Сайт міста Ужгорода /Новини /Суспільство /Як в Ужгороді вшановують пам'ять загиблих в бою за Україну: фотоНовини Всі за місяць за тиждень за 3 доби за добуКлючові словаЯк в Ужгороді вшановують пам'ять загиблих в бою за Україну: фото10:5009.05.2016Сьогодні в Ужгороді відбуваються урочистості з нагоди "Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні".

На Пагорбі слави військовослужбовці Ужгорода вшанували загиблих у Другій світовій війні та побратимів, що віддали життя на Сході України, у зоні АТО.

Як інформував 0312.ua, Поліція просить ужгородців не ображатися, якщо побачать на ветеранах "георгіївську" стрічку

Сьогодні в Ужгороді відбуваються урочистості з нагоди "Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні". На Пагорбі слави військовослужбовці Ужгорода вшанували загиблих у Другій світовій війні та побратимів, що віддали життя на Сході України, у зоні АТО.

0312


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp