Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбувся суд над вбивцею собаки

10 травня 2016 р., 14:49

Судовий розгляд справи не закінчено

Вину у вчиненому обвинувачений визнав, проте зауважив, що деякі факти даної резонансної події, наведені прокурором, викривлено. Тож, судом розпочато дослідження обставин справи у повному обсязі .

Разом з тим, сторона обвинувачення клопотала про накладення грошового стягнення за неявку останнього на попереднє судове засідання. Причину неявки - відсутність у місті, повідомлену обвинуваченим, прокурор вважає неповажною. Проте, судом відмовлено у задоволенні клопотання, оскільки таке повинно було бути заявлено прокурором на попередньому судовому засіданні, у яке й не з’явився обвинувачений.

Сьогодні, суддею допитано обвинуваченого й одного свідка у справі. Оскільки, інші очевидці події в судове засідання не з’явилися, а необхідність в отриманні їх показів є обов’язковою для встановленні всіх обставин справи, судом продовжено розгляд справи, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Дата наступного судового засідання (7-ме червня) обумовлена неможливістю обвинуваченого прибути на розгляд справи у травні.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp