Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття пасе задніх у рейтингу набору бійців-контрактників

10 травня 2016 р., 16:51

Чоловіки обирають життя за кордоном

Міноборони заявляє, що Закарпатська область є найгіршим регіоном за кількістю громадян, які влаштовуються на військову службу за контрактом.

Як передає Цензор.НЕТ, про це в інтерв'ю Українським Новинам сказав начальник відділу комплектування та призову - заступник начальника управління призову та комплектування Головного управління персоналу Генштабу Збройних сил Валерій Дендебера.

За його словами, найбільший відсоток прийняття громадян на військову службу за контрактом за перший квартал показали Кіровоградська, Хмельницька, Миколаївська, Дніпропетровська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області.

"Найгірша ситуація, на жаль, у Закарпатській області. Пояснити причину такого стану справ непросто, оскільки на це є як об'єктивні, так і суб'єктивні причини: невелика кількість населення; етнічні меншини, які там проживають; сезонні роботи тощо", - сказав він.

Він сподівається, що найближчим часом і Закарпаття продемонструє нормальні показники щодо прийому на контракт.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp