Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти та викладачі Ужгородського коледжу культури і мистецтв запрошують на звітний концерт

10 травня 2016 р., 17:43

Оцініть тантьи дітей

12 травня 2016 року в приміщенні Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв відбудеться творчий звіт студентів та викладачів Ужгородського коледжу культури і мистецтв «Україна – це ми».

Початок концерту о 18.00.

У програмі концерту – яскраві виступи творчих колективів та солістів коледжу. Свої нові концертні номери на суд публіки представлять вокальний ансамбль, хор студентів, ансамблі українських та угорських народних інструментів, естрадний ансамбль та естрадний оркестр, хореографічні колективи, солісти-вокалісти та інструменталісти. У програмі звучатиме музика різних епох, напрямків та стилів. На розсуд глядача будуть представлені як сольні, так і різноманітні ансамблеві номери з цікавим поєднанням інструментів та їх виразових можливостей. Цікавий режисерський задум заслуженого працівника культури України Т.Гарагонича у талановитому втіленні студентів не залишить байдужим нікого.

Запрошуємо вас приємно провести час разом зі студентами та викладачами коледжу!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp