Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці відправились на війну (Фото)

10 травня 2016 р., 19:09

Більше двох років країна живе у тривозі і кінця цьому немає...

Сьогодні, 10 травня 2016 року, у зону проведення антитерористичної операції вирушили військовослужбовці Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України.

Близько двох десятків бійців змінять своїх колег, які вже за кілька днів повинні повернутися до Ужгорода після несення служби. У зоні АТО вони здійснюватимуть, зокрема, контроль за дотриманням законності військовослужбовцями-учасниками АТО, підтриманням правопорядку на території, підконтрольній українським військам тощо.

Військовослужбовці повністю підготовлені до несення служби. За допомогу командування Ужгородського зонального відділу подякувало, зокрема, представникам місцевої влади та волонтерам.

{g}

Провести бійців у зону АТО прийшли і представники влади: заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік та Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, а також військовий комісар Ужгородського ОМВК Микола Журавльов, повідомляє Ужгородська міськрада.

"Гідно несіть службу та повертайтеся живими і здоровими. Ви потрібні своїм матерям, дружинам, дітям, своїм рідним. Ви потрібні своїй країні. Міська рада і я особисто будемо докладати всіх зусиль для підтримки учасників АТО, у тому числі, що стосується виділення земельних ділянок, надання матеріальної допомоги тощо. Усе, що в наших силах - буде зроблено", - сказав Богдан Андріїв.

На захист Вітчизни військовослужбовців благословив священик, а учні Сторожницької загальноосвітньої школи виготовили для бійців обереги, які їм і вручили. Через 4 місяці, коли закінчиться строк перебування цих військових у зоні АТО, кожна дитина хоче особисто зустріти бійця, з яким весь цей час був зроблений нею оберіг.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp