Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вбивця собаки в Ужгороді - наркоман з психічними розладами (ФОТО)

11 травня 2016 р., 11:36

Вчора чоловіка судили.

10 травня, у стінах Ужгородського міськрайонного суду, відбулось засідання у справі Вадима Балабохіна, чоловіка, який відрізав голову собаці.

 

Серед присутніх у залі були представники ЗМІ, прокурор обвинувачення, громадські активісти та просто небайдужі люди.

Підсудного звинувачують за ч. 1 ст. 299 ККУ (Знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, а також нацькування зазначених тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів).

Суддя зачитала обвинувальний вирок, з яким чоловік погодився лише частково: «Я виносив сміття, а собака накинулась на мене. Це був самозахист. Так, не заперечую той факт, що я винуватий, оскільки відрізав голову», - зауважив Балабохін. Чоловік також додав, що пакет, у який він поставив голову собаки, не був прозорим, як це зазначається у матеріалах правоохоронців. «І ходив я з ним не годину, як там пише, а 15 хвилин приблизно», - зазначив він.

Під час судового засідання було з’ясовано, що ужгородець знаходиться на обліку у наркодиспансері, оскільки вживав заборонені наркотичні препарати. Через це Балабохін страждає на психічні розлади.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp