Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ говоритимуть про політичні кризи у Європі

20 травня 2014 р., 20:01

Таку конференцію планують провести у виші.

Ужгородському національному університеті планують організувати представницьку міжнародну конференцію, присвячені тематиці політичних криз у Європі у ХХ-ХХІ століттях. Про це розповіла проректор університету з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, доктор політичних наук, професор Мирослава Лендьел під час презентації наукового видання«Співробітництво з країнами Вишеградської четвірки як інструмент європейської інтеграції та модернізації України», організованої Генеральним консульством Угорщини в м. Ужгороді спільно з Регіональним філіалом Національного Інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді.

«Останнім часом в УжНУ відбулося чимало заходів, присвячених Дню Європи. Для нас це дуже знаменно, оскільки Європи для України є справді вистражданою, - зауважила науковець. – В університету є і масштабні плани щодо співпраці із Вишеградською четвіркою у майбутньому».

Так, вже цього року планують провести міжнародну конференцію – саме в Ужгороді, куди запросять представників усіх країн четвірки.

Крім того, планується провести Форум ректорів дунайського регіону (оскільки саме УжНУ в Україні відповідальний за співпрацю з цими країнами у сфері освіти та науки).

«Цей рік особливий – відзначатимемо 100-річчя Першої світової війни. Тож конференція про політичні кризи у Європі особливо на часі», - підкреслила Мирослава Лендьел.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp