Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Триває пошук кандидатів на номінацію "Вороги преси"

12 травня 2016 р., 14:30

До уваги журналістів, блогерів та медіа-експертів Закрапаття

Інститут масової інформації та Незалежна медіа-профспілка України продовжують набір кандидатів на конкурс “Вороги преси 2015-2016”.

Журналісти можуть висувати кандидатів, які, на їхню думку, заслуговують на звання ворога преси — через спеціальну гугл-форму до 12 травня 2016 р. включно.

Кожен український журналіст, блогер чи медіа-експерт може номінувати для участі в конкурсі до трьох осіб, які, на його переконання, вчинили дії або продемонстрували бездіяльність, спрямовану проти свободи слова, у період з 1 травня 2015 року по 30 квітня 2016 року включно. Подання кандидатури потрібно буде обґрунтувати та додати посилання на доказ її вчинків (лінки на матеріали у ЗМІ).

Представники Оргкомітету конкурсу передадуть перелік з числа висунутих кандидатур, які відповідатимуть умовам конкурсу, на голосування експертам Відбіркової комісії, до якої увійдуть впливові українські журналісти та медіа-експерти.

Оприлюднення результатів конкурсу та нагородження “переможців” відбудеться 6 червня 2016 року – у День журналіста – у Києві.

Як відомо, премія “Вороги преси” щорічно вручається десятьом українським чиновникам, депутатам, бізнесменам тощо.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp