Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Шуфрича є двійники?

12 травня 2016 р., 15:57

Чи ж він хворий?

Футбольний юрист Дмитро Коробко, який представляє інтереси колишніх гравців Говерли Дмитро Трухіна і Сергія Кузнєцова, розповів, що віце-президент ужгородського клубу Олександр Шуфрич так і не виходить з ним на контакт, пише Sport Arena.

26 квітня стало відомо, що Говерла не пройшла ліцензування на наступний сезон, проте збирається подавати апеляцію на це рішення атестаційного комітету ФФУ. Причина невидачі атестата ужгородцям - рясне кількість боргів перед своїми колишніми футболістами.

Оскільки час для подачі апеляції закінчується вже на цьому тижні, ми вирішили ще раз звернутися до футбольного юристу Дмитру Коробко (правозахисник двох екс-гравців Говерли - Дмитра Трухіна і Сергія Кузнєцова), щоб запитати - чи почалися переговори з реструктуризації боргів його клієнтам між ним керівництвом Говерли.

«Ми чекаємо, коли будуть розглядатися апеляційні скарги, які подала Говерла, - каже Коробко. - Спілкувався я з Шуфричем? У мене є серйозні підозри щодо ментального здоров'я Олександра Шуфрича, бо він постійно розмовляє з якимись незрозумілими особами ... Він не виходив на контакт ні з ким із моїх клієнтів, і більш того - він постійно скидає дзвінки і не відповідає на SMS-ки . Так що я не знаю, з ким він спілкується.

Є в психіатрії такий термін - синдром Капгра. Це коли людина створює для себе уявних двійників і на них перекладає відповідальність. Я бачу, що у пана Шуфрича схожа ситуація. Вибачте, що порівнюю з психіатрією, але його дії дуже на це схожі.

Шуфрич каже, що Говерла біла і пухнаста, а навколо неї створюються якісь змови, постійно хтось щось замовляє проти них. Це як 30 років тому говорили по телебаченню - «світова закуліса». Але все набагато простіше - ви поверніть борги, і не буде ніяких проблем».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp