Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«У долонях Божих» побували ужгородці (ФОТО)

13 травня 2016 р., 11:00

Вже традиційно вихованці МСРЦ «Дорога життя» тішили містян талантами.

У День матері в обласній філармонії було справжнє свято – там відбувся концерт молодої співачки, вихованки «Дороги життя Уляни Кастран. Цьогорічна благодійна акція називалася «У долонях Божих». Саме такою піснею Уляна відкрила концерт, композицію для дівчини написала відома в місті викладач вокалу Яна Садварі.

Протягом всього концерту молода співачка також представила глядачам сольну програму, а також грала на фортепіано та співала дуетні композиції з Народним артистом України Олександром Садварієм, а ще були композиції з музичним супроводом Олександра Ухача.

Окрім Уляни Кастран на сцені філармонії виступали танцювальні колективи «Диво» та «Зефірчик», а також лунали музика у виконанні студентів Ужгородського музичного училища Д. Задора та пісні дівочого дуету «Писанка». Під час концертної програми Уляна Кастран не оминула і найріднішу людину – матусю. Дівчина станцювала з матусею та виконала для неї зворушливу пісню.

А у антракті концерту у холі філармонії відбулася виставка-продаж робіт вихованців Центру «Дорога життя», які могли придбати всі охочі.
Тож святковий вечір вдався на славу, залишивши в серцях присутніх тільки теплі спогади, котрі завжди зігріватимуть серце!

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp