Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ось-ось розпочнеться відновлений призов. Кому готуватися до армії?

21 травня 2014 р., 08:43

Вперше призиватимуть і офіцерів, які закінчили воєнну кафедру.

Військком Закарпаття Іван Васильцюн інформує, що будуть призиватися не тільки юнаки від 18 до 25 років, а й (вперше за всю історію незалежності України) офіцери, - ті, хто закінчив військові кафедри у вишах і є військовозобов’язаними. 

«На строкову службу вони не йдуть, але будуть призвані на службу на офіцерські посади. І до речі, це стосується всіх, хто не має 55 років. Але тільки тих, хто не служив в армії. Якщо офіцер звільнився після закінчення контракту, то його призивати ніхто не буде» - розповів Іван Васильцюн.

Призов триватиме із 26 травня по 31 липня. Тобто він не весняний, а фактично літній. 

«Ті, хто буде призваний на строкову службу, пройдуть підготовку в навчальних центрах і будуть відправлені безпосередньо у військові частини для подальшої служби. Будемо сподіватися, що після президентських виборів ситуація нормалізується і солдати- новобранці будуть служити в пунктах постійної дислокації. А в разі іншої ситуації, вони виконуватимуть ті завдання, які стоятимуть перед відповідними військовими частинами» - підсумовує військком Закарпаття. 

Про продовження мобілізації, створення батальйону територіальної оборони Закарпаття потреби війська і наших солдаті на сході читайте в ексклюзивному інтерв’ю Івана Васильцюна «Часу Закарпаття».




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp