Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Батьку хлопчика, якого насмерть збили в Ужгороді, погрожують розправою (Документ)

14 травня 2016 р., 06:54

Батько 4-річного хлопчика - боєць АТО

Нещодавно ми повідомляли, що мікроавтобус “Citroen” збив чотирьохрічного хлопчика, коли той переходив дорогу з мамою по пішохідному переході поблизу Ужгородської ЗОШ №2. Внаслідок отриманих травм дитина померла у машині швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Потерпілою стороною виявилася родина добровольця, який проходить службу в зоні АТО Івана Богенчука. У зв’язку з важким психологічним станом та підозрою, що правоохоронці недостатньо швидко розслідують справу військовослужбовець звернувся до військового комісара Ужгородського ОМВК, підполковника Миколи Журавльова з прохання про допомогу.

Той направив відповідні звернення до органів прокуратури.

Тут почалися неадекватні дії зі сторони водія, що спричинив ДТП. Невідомий по телефону призначив зустріч Івану Богенчуку і запропонував 30 тисяч гривень для залагодження справи і уникнення розголосу, а якщо той відмовиться, то обіцяв посадити за грати дружину, яка супроводжувала загиблу дитину. Військовий відмовився від пропозиції, після цього на його адресу почали надходити дзвінки з погрозами фізичної розправи з телефонного номеру 095 147 76 38.

З цього приводу Іван Богенчук звернувся до правоохоронних органів з проханням відкрити кримінальне провадження за ст.129 КК України “Погроза вбивством”, повідомляє Трибуна.

{g}

До речі, для похорон дитини сім’я атошника була вимушена взяти кредит в банку на суму 20 тисяч гривень. Наразі йому надав допомогу у сумі 5 000 грн тільки Закарпатський осередок “Спілки інвалідів АТО”.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp