Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фахівці ЦОП надали 37 тисяч адміністративних послуг

14 травня 2016 р., 16:20

За 4 мвсяці

Впродовж чотирьох місяців 2016 року у центрах обслуговування платників територіальних органів ДФС у Закарпатській області надано 37,1 тис. адміністративних послуг. На сьогодні в краї працюють 10 ЦОП, в яких задіяні 67 працівників.

Найчастіше мешканцям Закарпаття у центрах обслуговування видавали реєстраційні номери облікової картки платників податків та вносили до паспортів громадян України дані стосовно них. Відтак протягом січня-квітня 2016 року таких послуг було надано 23 тис. фізичним особам, що складає понад 86% від загальної кількості наданих адміністративних послуг органами ДФС області.

Варто зазначити, що жодного разу платники не скаржилися на наявність черг у ЦОП та залишали лише позитивні відгуки щодо діяльності.

Детальну інформацію про роботу ЦОП – територіальних органів ДФС у Закарпатській області та перелік послуг, що надаються ними, можна переглянути за посиланням: http://zak.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.



Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp