Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді змагались юні інспектори руху (Фото)

16 травня 2016 р., 11:43

Переможців нагородили грамотами, кубками та цінними подарунками

14 травня в м.Ужгороді, в ЗОШ №20 відбувся обласний конкурс загонів юних інспекторів руху. В ньому взяли участь команди ЮІР загальноосвітніх навчальних закладів – переможці міських та районних конкурсів.

Організаторами конкурсу виступили департамент освіти та науки Закарпатської ОДА, відділ безпеки дорожнього руху ГУНП області, Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві, а також обласна організація Червоного Хреста України, - повідомляє Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Закарпатській області.

Конкурс проходив у п’ять етапів: теоретичні знання Правил дорожнього руху, конкурс агітбригад, «юний регулювальник», велоестафета та «юний санітар».

Переможцями обласного конкурсу стали: команда ЗОШ №8 м.Ужгорода, команда Великоберезнянської школи-інтернату та команда з Ужгородського району - Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Команди-переможці отримали цінні подарунки, кубки та грамоти. Всі учасники нагороджені почесними грамотами. Окремі школярі були відзначені подарунками за найкращі результати на кожному з етапів.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp