Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині спільний патруль затримав нетверезих водіїв

5 березня 2014 р., 14:14

Cпільний патруль ДАІ з громадськими активістами затримав двох нетверезих водіїв, один із яких гасав по вулицях Іршави на скутері.

У подальшому водіїв було освідчено у лікарні, де результати досліджень показали, що ті знаходились в стані алкогольного сп′яніння. На порушників складено адмінпротоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особою у стані алкогольного сп’яніння). 

Загалом спільний патруль виявив 6 порушників правил дорожнього руху, на яких складено адмінпротоколи. 

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, на території району оперативна обстановка стабільна, райвідділ працює у звичному режимі, і будь-які противоправні дії та прояви радикалізму, незважаючи на приналежність до тих чи інших політичних партій, будуть каратися. Осіб, які намагаються уникнути відповідальності, прикриваючись своїми зв′язками з високопосадовцями, посвідченнями представників влади, правоохоронних органів, місцем роботи та посадами, будуть притягувати до відповідальності згідно з чинним законодавством. 

До слова, з 4 по 21 березня на Іршавщині проводяться заходи щодо добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спецзасобів. Громадяни, які добровільно звернуться до міліції з метою здачі зброї, боєприпасів вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. Для отримання детальних роз′ясень просимо звертатись до райвідділу.
Іршавськй РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp