Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські бійці повернулись із зони АТО (Фото)

16 травня 2016 р., 15:57

Їх змінили колеги, які відправились на схід декілька днів тому

Військових Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, які повернулися із зони проведення АТО, урочисто зустріли сьогодні на рідній землі. Дев'ятнадцятеро бійців сумлінно виконали поставлене завдання, нині на їх адресу лунали слова привітання на подяки.

На урочистостях з нагоди повернення бійців були присутні заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік, в.о. міського голови Ужгорода Іштван Цап, начальник Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України Федір Міцель, повідомляє Ужгородська міськрада.

"Українці - народ мирний і працьовитий, але водночас - мужній і хоробрий. І саме такі, як Ви, взявши до рук зброю, з гідністю і честю захистили рідну домівку, рідний край, нашу Батьківщину. Саме Ви сьогодні є творцями сучасної героїчної історії України, саме Ви сьогодні є обличчям укарїнської нації. Низький уклін та велике Вам спасибі за Вашу мужню звитягу, за Вашу хоробрість, відданість та патріотизм", - сказав Іштван Цап. За дорученням міського голови Богдана Андріїва він вручив цінні подарунки та грамоти підполковнику Олександру Кошенку та старшині Віталію Ткачуку, а також грамоти майору Ростиславу Данканичу та молодшому сержанту Максиму Опіярі.

Кращих військовослужбовців також було відзначено начальником Генштабу-головнокомандувачем Збройних Сил України, керівником сектору ОТУ "Луганськ", начальником Ужгородського зонального відділу, начальником Західного територіального управління служби правопорядку, грамотами Закарпатської обласної ради й адміністрації.

Наприкінці учні Сторожницької ЗОШ влаштували бійцям концерт з піснями та різними постановками.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp