Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники приймали гостей з Чехії (Фото)

16 травня 2016 р., 18:34

Офіційну делегацію вітали в Ужгороді

15 травня до Ужгорода з робочим візитом завітала делегація з Чеської Республіки. До її складу входять й представники пожежно-рятувальної служби Краю Височіна на чолі із Яном Сламечка, якій обіймає посади члена Представництва Краю Височина, голови комісії з безпеки та старости Крайового товариства пожежників Краю Височина, Товариства пожежників Чехії, Моравії і Слезька та Пардубицького краю на чолі із Йозефом Бідмоном – головою Крайового товариства пожежників Пардубицького краю, членом правління Товариства пожежників Чехії, Моравії і Слезька Чеської Республіки. Також взяли участь у зустрічі Почесний консул у м. Ужгород Отто Ковчар, керуючий справами Закарпатської обласної ради Юрій Гузинець, директор благодійного фонду «ВіЗа» Володимир Чубірко, голова Закарпатського товариства чеської культури Тетяна Сергієнко та інші поважні гості, повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Від представників пожежно-рятувальної служби Краю Височіна та Пардубицького краю закарпатські рятувальники отримали не тільки новенький бойовий одяг та спорядження, а й експонати до музейної кімнати Управління ДСНС України у Закарпатській області. Також в рамках заходу чеські колеги вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС та поклали квіти до пам’ятної стели, що знаходиться на території 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Далі чеські колеги взяли участь в урочистому відкритті відреконструйованого постаменту із пожежним агрегатом, що відтепер зустрічатиме гостей на вході в Управління ДСНС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp