Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорогий телефон шахрайці виліз боком (ФОТО)

17 травня 2016 р., 16:41

Злочин приховати не вдалося.

Сама 32-річна мукачівка переконує, що знайшла дорогий телефон у магазині секонд хенду. Проте жінка чомусь не пішла з ним до каси, а втекла з магазину й понесла телефон у ломбард. До речі, спритниця вже має судимість за шахрайство. До мукачівських правоохоронців звернулася із заявою 32-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про крадіжку свого мобільного телефону вартістю 4000 гривень. Телефон зник у магазині секонд хенду, з кишені куртки. 

 

Проте потерпіла не впевнена, вкрали телефон чи він міг випасти з кишені. В ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що телефон заявниці чи то вкрала, чи знайшла та присвоїла інша мукачівка, теж 32-річна. До слова, ця жіночка вже має судимість за скоєння шахрайства. Сама спритниця переконує, що знайшла цей телефон в магазині в ящику з одягом. Каже, подумала, що він теж продається… Проте до каси з ним жінка не пішла, а сховала в кишені й втекла з магазину... Чужий телефон вартістю 4000 гривень мукачівка здала в ломбард за 1200 гривень. Гроші встигла витратити. Речовий доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває розслідування.
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp