Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна залишається переможцем Євробачення-2016

17 травня 2016 р., 18:41

Організатори конкурсу закликають незгодних прийняти нові правила.

Європейський мовний союз розглянув петицію з вимогою переглянути підсумки конкурсу Євробачення і залишив Україну переможцем 2016 року. Про це повідомляєLenta.Ru з посиланням на заяву організаторів на сайті change.org.Організатори Євробачення закликають тих, хто підписали цю петицію, "прийняти результат, дійсний відповідно до правил"."Україна є і залишиться переможцем Євробачення 2016 року.


 Чи згодні ви чи не згодні, ми закликаємо тих, хто підписав цю петицію, прийняти результат, дійсний відповідно до правил", - йдеться в заяві організаторів музичного конкурсу за підсумками обговорення петиції.Українська співачка Джамала перемогла на Євробаченні-2016, і тепер музичний конкурс повинен пройти в Україні.Але нові правила викликали масу обурення як серед росіян, так і серед європейців.Якщо в попередні роки підсумки глядацького голосування і оцінки журі представлялися як єдиний результат (половину з якого становили оцінки журі, а другу половину - оцінки глядачів), то тепер вони були виокремлені.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp