Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фізики УжНУ відзначили професійне свято – День Архімеда (ФОТО)

17 травня 2016 р., 19:02

Відгуляли 12 травня.

12 травня фізичний факультет відзначав День Архімеда – святковий концерт відбувся у СЦД «Ювентус». Запальні ведучі заходу Слава Кундря (студентка третього курсу) та Михайло Гречин (випускник фізфаку) відчайдушно імпровізували, урізноманітнюючи і так насичену програму добрим гумором.

 

Святкування вітальними словами розпочав декан фізичного факультету професор Володимир Лазур, спершу наголосивши, що це найвеличніше свято фізфаку і є незмінним майже півстоліття. А також додав: «Порівнюючи з минулими роками, багато чого змінилось, проте таким самим залишається одне – наші талановиті студенти. Слава фізичному факультету!».

Відтак запальні й енергійні танці від групи солістів народного ансамблю «Юність Закарпаття», ліричне виконання пісні «Не йди» від Марії Бабич, зворушливе «Maybe I, maybe You» Катерини Лінтур, драйвове «Radioactive» Ярослави Удут та чуттєва авторська композиція «Живий, як ніколи» Владислава Шульги зробили вечір по- справжньому святковим та урочистим.

Багато емоцій та сміху викликав виступ першокурсників команди КВК «ВК», котрі дотепно жартували про викладачів, транскордонне Закарпаття та про знайомство хлопців з дівчатами на дискотеках, а також показали мініатюру «Випуск новин фізичного факультету», чим ще більше розвеселили публіку.

Проте найбільшу бурю емоцій та шквал овацій викликало запитання «Чому у фізиків найвища стипендія?». Звучали різні думки: тому що студенти багато вчаться, відвідують усі пари тощо. Проте відповідь була простою та неочікуваною: бо студентам важко… відчиняти тяжкі двері факультету.

Неабияк розважили публіку команди КВК «Нормандія», «Радужний Єнот» та «Выжившие». Фізики вкотре довели, що вміють розважатися та веселитися .

Продовжили святкування в одному з нічних клубів міста.

Віра Лабич
,  Медіацентр УжНУ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp