Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Залишилося 10 днів: наскільки укомплектований закарпатський батальйон територіальної оборони?

21 травня 2014 р., 16:02

До нього увійдуть понад 400 добровольців, а базуватиметься частина у Мукачеві.

До 31 травня з добровольців має бути сформований батальйон територіальної оборони Закарпаття. Наразі набрали вже більше половини складу військової частини, яка буде розміщена в Мукачеві. 

В ексклюзивному інтерв’ю «Часу Закарпаття» військком Іван Васильцюн відзначив, що «добровольців було багато. Особливо в перші дні – коли був величезний підйом і люди масово йшли до військкоматів. А зараз вже трошки не той настрій». 

Завдання батальйону наступні: у разі необхідності посилення державного кордону, охорона особливо важливих об’єктів, забезпечення функціонування органів державної влади і місцевого самоврядування, боротьба з незаконними збройними формуваннями і розвідувально-диверсійними групами. 

Також полковник Васильцюн уточнив: хто захоче – укладе контракт і проходитиме службу на платній постійній основі, хто не захоче, той після указу про демобілізацію буде звільнений, а на його місце призиватимуть нового контрактника. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp