Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Партію контрабандних цигарок виявили на Рахівщині (Фото)

18 травня 2016 р., 12:57

Її мали перекинути в Румунію

Учора ввечері працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області зупинили в с.Ділове Рахівського району автомобіль "Мерседес" на словацьких номерах. За кермом іномарки перебував 21-річний місцевий житель.

Молодий водій перевозив 1500 пачок тютюнових виробів торгівельної марки "Ротманс". Акцизні марки на пачках викликали в правоохоронців сумнів щодо законності їх походження.

Цигарки були упаковані в картонні коробки та обгорнуті в чорні поліетиленові пакети. Вочевидь, їх мали намір незаконно переправити річкою через державний кордон до Румунії.



Сигарети вилучено. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 ККУ (перевезення з метою збуту державних цінних паперів). Походження контрабандних цигарок зясовується, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp