Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени закарпатців обеззброїли

19 травня 2016 р., 08:58

Просто серед ночі...

В машині 29-річного мукачівця патрульні знайшли травматичний пістолет, схожий на ПМ. А 24-річний житель Іршавщини возив у своїй машині газовий револьвер. Навіщо молодикам знадобилася зброя, з’ясовують правоохоронці.

В ночі мукачівські патрульні зупинили в м.Мукачеві автомобіль ВАЗ-2114, за кермом якого перебував 29-річний мукачівець. В салоні машини правоохоронці виявили предмет, схожий на пістолет Макарова. На місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу. Як з’ясувалося, це був спецзасіб для відстрілу гумових куль калібру 9 мм. із 5 патронами. Документів на зброю мукачівець не надав. Пістолет вилучено й направлено на експертизу. Цієї ночі попався ще один «зброяр». В Ужгороді патрульні зупинили для перевірки автомобіль «Сітроен» на словацьких номерах. За кермом іномарки перебував 24-річний житель Іршавського району. У водія знайшли предмет, схожий на газовий револьвер калібру 4 мм. Як і в попередньому випадку, зброю направлено на експертизу. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp