Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В уряді обіцяють до літа новий транш МВФ

19 травня 2016 р., 12:26

Успішний перегляд програми з боку МВФ дозволить Україні отримати наступний транш влітку, зазначають в Мінфіні.

Україна і МВФ відновили результативну роботу і погодили основні напрямки реформ, які необхідно провести вже найближчим часом, говориться в заяві Мінфіну за підсумками роботи в Києві місії МВФ.

"Для успішного перегляду програми EFF радою директорів МВФ, очікуваного в липні 2016 року, Україні необхідно зміцнити свої зусилля для закріплення фінансової стабільності, підвищення прозорості та забезпечення верховенства закону", - йдеться в заяві.

Відомство зазначає, що успішний перегляд програми з боку МВФ дозволить Україні отримати наступний транш, який буде направлений на підвищення рівня резервів Нацбанку, посилить і стабілізує національну валюту, створить стабільний і прогнозований інвестиційний і бізнес-клімат, а також стимулюватиме економічне зростання.

"Це були непрості, але конструктивні переговори. Ми показали, що урядова команда сильна і націлена на реформи. Ми надійні партнери для організацій, які підтримують нас на шляху змін", - прокоментував підсумки переговорів міністр фінансів Олександр Данилюк у Facebook.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp