Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахімов розповів про вчорашню стрілянину Волошина

19 травня 2016 р., 13:02

Каже, що знає, хто "кришує" стрілка

Заяву такого змісту помічник депутата Євген Рахімов зробив під час сьогоднішньої прес-конференції, присвяченій учорашній стрілянині на площі Театральній.

«Івана Волошина кришує і обласна, і міська прокуратура. Учора при взятті у мене показів слідчі постійно телефонували кудись і їх інструктували, як брати у мене покази. Вони хотіли брати у мене покази як у свідка, а не у потерпілого. Я практично із боєм добився того, щоб мене допитали як потерпілого», - повідомив Рахімов.

Депутат Ужгородської міської ради та інший учасник конфлікту Роман Богуславський доповнив:

«Я б хотів звернутися до представників правоохоронних органів. Я бачив, що учора у Волошина навіть сліди порохових газів із рук не зняли. Але нічого не забувається. І якщо правоохоронні органи і далі так працюватимуть, то рано чи пізно дійде до самосуду. Або правоохоронні органи працюють, або справу у свої руки беруть інші. Я б дуже хотів, щоб цю справу розглянули і довели до логічного завершення».

Помічниця Богуславського правозахисниця Наталія Майстренко попередила про можливі провокації:

«Імовірні будь-які провокації та інсинуації подій із можливим "віднесенням" на Романа Богуславського і Євгена Рахімова з боку Івана Волошина. Будь-які події, які можуть статися, можуть бути інсценовані».

uzhgorod.net.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp