Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленькі мукачівці стали рятувальниками (ФОТО)

19 травня 2016 р., 13:41

Під контролем профі.

19 травня у мукачівському дитячому садочку №19 було весело й гамірно. Тут пройшла виховна година, присвячена засвоєнню правил безпеки життєдіяльності. В ігровій формі діти повторювали для себе основні рекомендації фахівців і вчилися реагувати на різноманітні надзвичайні ситуації. До заходу долучилися представники Мукачівського міськрайонного відділу ДСНС спільно із правоохоронцями.

 

Під час виховної години на 25 дітей віком 5-6 років очікувало чимало цікавого – лекції, пізнавальні ігри, вікторини тощо. У ході останньої малеча відповідала на запитання, присвячені тематиці уникнення пожеж, а також захисту власного життя і здоров’я.

Рятувальники власну теоретичну лекцію урізноманітнили фото- й відеоматеріалами, аби зацікавити маленьких вихованців дитсадка. Так, для них показали відеоролик із розповіддю про те, як диспетчери пожежної частини приймають виклики від громадян і як після цього пожежні підрозділи виїжджають до місця загорання. Демонструючи ж спеціальне слайд-шоу, співробітники ДСНС нагадали дітлахам, що треба робити у випадку виникнення пожежі.

Утім самою лише теорією захід не обмежився. Рятувальники підготували для малечі цікаву гру під назвою «Загаси вуглинку». Діти поділилися на дві команди по 10 осіб і взяли участь в естафеті. У касках і пожежних рукавицях вони несли вуглинку до відра з водою, гасили її, поверталися до іншого учасника команди й передавали естафету йому. У підсумку змагань перемогла дружба, адже всі дітлахи проявили себе з якнайкращого боку. А «на десерт» у дворі дошкільного навчального закладу відбулася демонстрація пожежної техніки й оснащення для всіх охочих та розгортання пожежного рукава з подачею води, що викликало у малечі справжній захват.








У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp