Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юних лісівників краю відзначили (ФОТО)

19 травня 2016 р., 18:42

Презентували цінні подарунки.

Сьогодні відбулася зустріч керманича ЗОУЛМГ Валерія Мурги з обдарованими вихованцями шкільного лісництва, які повернулися з ювілейного 10-го Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв та позашкільних навчальних закладів.

 

Вихованці Кам’яницького шкільного лісництва зайняли четверте місце.
Начальник обласного управління Валерій Мурга, директор Ужгородського лісгоспу Василь Кий та працівники ЗОУЛМГ привітали молодих талановитих учнів з їх успіхами.

«Ви всі - гордість нашої області! Кожен з вас вже сьогодні домігся високих успіхів і справжніх перемог. Це результат повсякденної і копіткої роботи вас і ваших викладачів, батьків. Кожна нова ваша перемога - престиж Закарпаття й професії лісівника», - звернувся до юних дарувань Валерій Мурга.

Цього року школярі Кам’яницького лісництва на Всеукраїнському зльоті завоювали четверте місце, хоча раніше були завжди 10-ті.

Учні шкільного лісництва Кароліна Кичка, Владислав Іськович, Юлія Особливець подякували за увагу та цінні подарунки й пообіцяли на наступний рік привести золоті медалі.

На завершення зустрічі керівник вручив всім дітям грамоти і подарував планшети.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp