Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні затримали терориста з "Аль-Каїди"

20 травня 2016 р., 12:44

Перебував у міжнародному розшуку

Державна прикордонна служба України тісно співпрацює зі Службою безпеки України в рамках заходів з протидії нелегальній міграції. В тому числі викриваються канали та протиправні елементи, які намагаються їх використовувати. Там, де виникають питання достовірності персональних документів, до перевірочних заходів окрім оперативних співробітників залучаються фахівці експертно-криміналістичного центру прикордонного відомства.

Нещодавно результатом такої співпраці стало спільне із співробітниками СБУ виявлення та в подальшому затримання громадянина, який виявився активним членом терористичної організації «Аль-Каїда». Чоловік, який є громадянином однієї з азійської країн, перебував у міжнародному розшуку та переховувався на території нашої держави.

Викрили його на підставі висновків спеціалістів експертно-криміналістичного центру про те, що чоловік використовує підроблений паспортний документ, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Наразі правоохоронні органи вже затримали злочинця. Тривають процесуальні дії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp