Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді начальники-рятувальники лазили як спайдермени (Фото, Відео)

20 травня 2016 р., 13:52

Тримаються у належній формі

В Ужгороді на базі Управління ДСНС України у Закарпатській області відточують свої навички начальники караулів з усіх пожежно-рятувальних підрозділів краю. Тренування проходять у вільний від служби час із 18 по 25 травня. Подібні навчання відбуваються щоквартально, аби тримати рятувальників у належній формі, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

На начальників караулів кожної варти під час занять чекають як теоретичні лекції, так і практичні завдання. У ході викладання теорії до рятувальників доносять ті відомості, які стосуються безпосередньо їхньої діяльності. Для начальників караулів І зміни це робота газодимозахисної служби, для ІІ зміни – стан рукавного господарства і водопостачання, для ІІІ зміни – стан утримання пожежно-технічного обладнання і для IV зміни – розробка, відпрацювання і коригування карток пожежогасіння.

{g}

Під час практичних занять усі начальники караулів відпрацьовують дві вправи – підйом по висувній драбині у вікно третього поверху будівлі та саморятування за допомогою мотузки з четвертого поверху навчальної вежі. Загалом у тренуваннях візьмуть участь близько сотні фахівців з усіх районів Закарпаття.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp