Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Чаламада" випустить дебютний музичний альбом

20 травня 2016 р., 15:03

Цієї осені

Робота над цим проектом зараз іде повним ходом. Музиканти в посиленому режимі проводять репетиції та доукомплектовують пісенний репертуар.

Всього на диску буде десять музичних творів,- розповів Голосу Карпат лідер гурту Роберт Тіводор.- Це наші пісні, які вже встигли полюбитися багатьом виноградівцям, наприклад, «Кукурудза, тингириця, мелай», «Утки-качки», «Вино», «Фізкультура», так і нові твори. Музика, яку ми зараз граємо, відрізняється від тої, що була раніше. Вона більш світла, позитивна. Так ми намагаємося захопити якомога більше прихильників, - пише Голос Карпат.

Більшість пісень «Чаламади» написані материнською мовою закарпатців, тексти до них склав сам Роберт Тіводор. А от аранжуванням музичних композицій у стилі закарпатського регі займається увесь колектив.

Варто зазначити, що в теперішньому складі «Чаламада» виступає лише трохи більше року і вже користується шаленою популярністю серед місцевої молоді. Драйвові пісні цього гурту у Виноградові співають і дорослі, і діти, навіть трирічного віку.

Молодих музикантів нещодавно запросили на виступ до чеської столиці Праги. А найближчі концерти «Чаламади» пройдуть в Мукачеві, Трускавці та Калуші.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp