Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в АТО: обстріли біля Донецька і Горлівки

21 травня 2016 р., 12:46

Військові нарахували 20 обстрілів за добу і сім польотів БПЛА.

За минулу добу позиції українських військових на Донбасі обстріляли 20 разів, повідомляє прес-центр АТО.За інформацією військових, з передмістя Донецька незаконні збройні формування (НЗФ) обстріляли українські укріплення в районі Авдіївки і Опитного. Там противник використовував стрілецьку зброю, гранатомети і 82-мм міномети.З такого ж озброєння противник вів вогонь по опорних пунктах ЗСУ поблизу Зайцевого."Найчастіше бойовики порушували режим тиші на маріупольському напрямку. По захисникам Широкиного противник бив з гранатометів і мінометів калібру 82 мм. В районі Новотроїцького і Павлополя НЗФ обстрілювали позиції сил АТО із зенітних установок і 120-мм мінометів. 

Поблизу н.п. Тарамчук ввечері вів вогонь ворожий снайпер", - передають в штабі АТО.На Луганщині, неподалік Трьохізбенки, укріплення сил АТО бойовики обстріляли з гранатометів, а в районі Новозванівки - відкривали вогонь зі стрілецької зброї.Також, за словами силовиків, противник активізував розвідувальну діяльність. За минулу добу були зафіксовані сім прольотів ворожих БПЛА, які проводили розвідку на донецькому і маріупольському напрямках."Від початку цієї доби бойовики не менше шести разів порушили перемир'я. 

На Луганщині і поблизу Маріуполя, а саме в районі Широкиного і Трьохізбенки, противник вів вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів", - додали в штабі АТО.У свою чергу, у ДНР звинувачують військових в обстрілі передмістя Горлівки, зокрема с. Зайцеве."Близько 19:10 почався обстріл селища, вогонь ведеться дуже інтенсивний. Населення вулиць Лисянського і Карбишева спускається в підвали і укриття", - повідомляло видання ДАН.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp