Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як студенти УжНУ на "Лізі сміху" жартували

21 травня 2016 р., 16:30

На цю подію чекав весь виш.

Подія, на яку чекав увесь університет, яка об’єднала чи не всі його факультети і вперше за останній час зібрала повну залу СЦД «Ювентус»… Так, в УжНУ відбулася Ліга сміху! Із заявлених 11 команд на сцені з’явилося лише 9, та це не послабило емоційної насиченості вечора. Організатором заходу виступила Студентська рада УжНУ.

Учасниками дебютної Ліги сміху стали: «Закон Авогадро» (хімічний факультет), збірна юрфаку «Без мандата», представники економічного факультету та його випускник Євген Оборевич в собі «Wall Street», «Сакура» (ФІФ), команда філологічного «В комі», дует «Йовжі» (стоматологічний підрозділ), «Лайм» (матфак), «Контрактники» з ФМВ та «АВС (Агробіоценоз)» (біологічний факультет).

Ведучим гумористичного шоу був Іван Граб, колишній голова студради, який своїм голосом одразу ж запалив зал. З привітанням завітав і проректор із науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король. Він висловив сподівання, що ця подія буде кращою, ніж увесь КВН, що його мало Закарпаття до цього. Побажав присутнім цікаво та весело провести час, а кожній із команд – перемоги. Від імені організаторів слово взяв Олександр Варшава, який поділився, що в планах – зробити Лігу сміху щорічним фестивалем, можливо, проводити й двічі на рік.

Команди-учасники змагалися у відеоконкурсі та фристайлі. Оцінка ж за все була одна. Готуватися збірним допомагали редактори Ліги в особах уже знаних гумористів Олександра Оленя та Ігоря Товта.

Судити результати такої спільної роботи мало компетентне журі у складі проректора Ігоря Короля, заступника декана ФСН (одного із суддів ЗЛ КВН) Володимира Гирі, співзасновника першого закарпатського мультсеріалу «Наша файта» Павла Манзича, звукооператора творчої студії «Наша файта» Мирослава Карбованця, а також ще донедавна КВН-івця Володимира Гончарука.

На жаль, гості заходу так і не побачили на сцені представників ІТФу та медичного підрозділу, проте всі інші команди доклали чимало зусиль, аби розвеселити публіку. У першому конкурсі – відео – учасники представляли свій факультет, тож присутні мали змогу побачити «закулісне» життя того чи іншого підрозділу, живі емоції та навіть танці у виконанні, скажімо, серйозних математиків!

У фристайлах команди не обмежували своєї творчості й жартували на різні теми. Не забували і дивувати гостей. Так, новим учасником команди «В комі» став песик Соньчик, що зовсім нещодавно дебютував на сцені ЗЛ КВН.

Стоматологи ж свій виступ побудували на угорський лад: тут вам і вкраплення живої розмовної мови, і навіть незвичайна «відбивка» від спеціально створеного ансамблю «Курка Отбивнушка»! Таких імпозантних мужчин з баяном та скрипкою ще пошукати треба було! :)

Приємним сюрпризом для глядачів став конкурс, у якому вони могли отримати 100 гривень. Точніше, міг хтось один, та й то не за просто так, а за смс з оголошеним кодом.

Щасливчика обирали рандомно і, перш ніж вручити йому приз, пересвідчилися, чи справді він є власником переможного номеру телефону.

Грошова нагорода, але в більшому розмірі, чекала й на золотих, срібних та бронзових призерів Ліги. Та перед оголошенням результатів слово взяли члени журі.

Так, Володимир Гиря зауважив дещо неприємний момент – декотрі учасники прийшли з багажем попередньо використаних в інших заходах жартів.

У подальшому порадив уникати такого. Також позитивно відзначив відеороботу «Закону Авогадро» та виступ «Лайму».

Найвідповідальнішу місію – оголошення результатів – взяв на себе голова Студради УжНУ Олександр Варшава. Отже, третє місце здобув математичний факультет, друге – «Закон Авогадро» (хімічний), а першість дісталася юристам із команди «Без мандата». Вітаємо переможців та будемо чекати наступної «Ліги сміху»!

Катерина Хижняк, Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp