Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже півтора мільйони допомоги отримали важкохворі мукачівці

23 травня 2016 р., 10:19

Такі виплати здійснили в Управлінні соцзахисту.

Управління праці та соціального захисту Мукачівського міськвиконкому здійснило виплату матеріальної допомоги важкохворим на суму 1 млн. 364 тис. 560 грн. Таким чином, «закрили» 428 звернень, які накопичилися з середини березня й за квітень. 

Нагадаємо, що спочатку березня, на вимогу Постанови Кабміну, соцвиплати призупинило Держказначейство. Через це місто не могло надавати матеріальну допомогу майже три тижні. Коли виплати розблокували, коштів вистачило лише на частину звернень. Фахівці управління підготували зміни до міської програми, збільшивши кошторис на 2 мільйона. Це рішення одноголосно підтримали депутати Мукачівської міськради. То ж на сьогодні профінансовані розпорядження міського голови про надання матеріальної допомоги від 01, 08, та 25 квітня.
Найбільше звернень було з приводу дороговартісного лікування. Зауважимо, що цей вид допомоги передбачає фінансову підтримку людей, які потребують складних оперативних втручань, ендопротезування, операції по видаленню катаракти, тощо.













Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp