Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Ягуар» у злочинця відібрали полісмени (ФОТО)

23 травня 2016 р., 14:41

Оперативно спрацювали

Охоронник одного з підприємств натиснув кнопку термінового виклику поліції охорони, коли помітив, як близько другої години ночі невідомий чоловік намагається відчинити припарковане неподалік дороге авто.

На пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного об’єкту, що у селі Оноківці. Не гаючи часу, наряд групи затримання вирушив на місце події. По прибутті до поліцейських охорони звернувся охоронник підприємства, котрий, власне, і натиснув тривожну кнопку. Збентежений чоловік розповів поліцейським про поміченого ним підозрілого молодика:


- Молодий чоловік довго порався біля автомобіля марки «Ягуар» сірого кольору, згодом проник в машину та намагався її завести, при цьому кілька разів відкривав капот автомобіля. Поводився надто підозріло, тому я і покликав на допомогу,- розповідає очевидець.

Зрозумівши ситуацію,працівники поліції охорони, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали чоловіка, що підозріло поводився біля автомобіля. Як виявилось згодом, 22-річний ужгородець намагався незаконно заволодіти автомобілем, при цьому пошкодив замок запалювання та бортовий комп’ютер. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група Ужгородського ВМ ГУНП в Закарпатській області та керівництво УПО в Закарпатській області. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.1 (хуліганство ).

Спокусився же зловмисник на автомобіль марки «Ягуар» сірого кольору на номерах з державним реєстраційним знаком Великобританії. Власником машини виявився мешканець Ужгорода, який проживає неподалік підприємства та часто залишає вказаний автомобіль на вулиці.


Слідство триває.



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp