Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті продовжують красти електрику

23 травня 2016 р., 16:20

У цій справі свої способи....

такі способи крадіжок електроенергії найчастіше виявляли працівники ПАТ «Закарпаттяобленерго» впродовж минулого тижня

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 16 по 20 травня поточного року працівниками Товариства виявлено 60 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, були складені 44 Акти про порушення Правил серед населення та 16 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).


Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж останнього тижня було виявлено у Тячівському та Мукачівському районах (10 і 7 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб енергопостачальника (16 випадків), пошкодження приладу обліку. Також частим порушенням за останній період є зрив індикатору впливу змінного магнітного та електричного поля та самовільне підключення через електролічильник.

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 6-ти районах. Найбільше порушень при цьому спостерігається у Берегівському районі (5 випадків). Так, найпопулярнішим порушенням стало використання електричної енергії для підприємницької діяльності, яка повинна сплачуватися за відповідним тарифом, та пошкодження розрахункового засобі обліку (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

При цьому упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 251,88 тис. грн, із яких:


- у побуті – на суму 84,52 тис. грн;
- у юридичному секторі – на суму 167,36 тис. грн.











Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp