Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура відвоювала права сироти, яку ледь не лишили без житла

23 травня 2016 р., 20:01

Закон - на боці чесності

Берегівським районним судом в повному обсязі задоволено позовні вимоги Берегівської місцевої прокуратури, яка звернулася до суду в інтересах неповнолітнього.

 Як повідомили у Берегівській місцевій прокуратурі, встановлено, що неповнолітньому мешканцю Берегівського району у 2014 році було надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Однак, під час вирішення справи про позбавлення батьківських прав, питання щодо накладення заборони на відчуження майна на праві приватної власності вирішено не було, що суттєво порушує права та законні інтереси неповнолітнього, зокрема його право на збереження права користуванням житлом батька, у якому він проживав до встановлення опіки над ним.У зв'язку з тим, що ні опікун, ні служба у справах дітей не звернулися до суду, Берегівська місцева прокуратура пред'явила позовні вимоги до Берегівського районного суду в інтересах дитини, позбавленої батьківського піклування про накладення заборони на відчуження нерухомого майна, а саме житлового будинку площею 64,20 кв2. На сьогодні прокурорський позов повнястю задоволено.
Повідомили у прокуратурі у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp